Uitzonderlijk vastgoed te koop

1689000€

4 slaapkamers 564 vierkante meters

Immoweb code : 10840527
Immoweb code : 10840527

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
564 vierkante meters bewoonbare ruimte
1610 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijke villa met prachtig aangelegde tuin, zwembad &

Uitzonderlijke villa met prachtig aangelegde tuin, zwembad & poolhouse, dakterras in een rustige, groene omgeving.
De hal met ingebouwde vestiairekast en gastentoilet brengt je naar het hart van de woning: de knusse zithoek met open haard, ruime eetplaats met open keuken, een tussenverdieping met ingerichte bibliotheekruimte. Onder deze halve verdieping vind je een ruimte welke ingericht is als thuiskantoor.
Dankzij een slimme indeling kan je vanuit al deze ruimtes genieten van het zicht op de tuin met het (deels overdekte) terras, het heerlijk verwarmde zwembad en zijn poolhouse.
De keuken werd met smaak ingericht, kasten uit Amerikaans notenhout, toestellen van SMEG/MIELE/NOVY (oven, microgolfoven, stoomoven, vaatwasmachine), granieten werkbladen, Amerikaanse koelkast & centraal kookeiland met dampkap. Naast de keuken is een wasplaats/berging met maatkasten & koelcel, toegang tot de zijtuin, een dubbele garage met sectionale poort en trap naar de kelderverdieping.
Op de verdieping is een zeer ruime & lichtrijke nachthal, aan de voorzijde van de woning een eerste badkamer en slaapkamer (geschikt voor inwonende studenten/ouders). Verder heb je nog 2 ruime slaapkamers, waarvan één beschikt over een dressing en toegang tot de luxueuze badkamer (met ligbad én douche). Beide slaapkamers geven uit op een gedeeld dakterras waar je op het einde van de dag kan genieten van de ondergaande zon. Een 4e slaapkamer kan gecreëerd worden aan het einde van de hal, deze ruimt

Neem contact op