Uitzonderlijk vastgoed te koop

1888000€

8 slaapkamers 648 vierkante meters

Immoweb code : 11200921
Immoweb code : 11200921

Overzicht

8 slaapkamers
4 badkamers
648 vierkante meters bewoonbare ruimte
2400 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige Spa Residentie - La Bovière

In een weelderig groen kader strekt deze prachtige Spaanse residentie zich majestueus uit over een landschappelijk terrein van ongeveer 2400m2, opgericht door de beroemde architect Paul Jaspar in 1902. Met een weelderige renovatie tussen 2016 en 2023 biedt deze schitterende villa uitzonderlijke voorzieningen, getuigend van een voortreffelijke levensstijl.
Zodra de drempel is overschreden, wordt u verwelkomd door een ruime ontvangstruimte op de begane grond, harmonieus ingericht en voorzien van een volledig uitgeruste keuken, een weelderige lounge, een elegante eetkamer die toegang biedt tot een overdekt terras, een ruime kantoorruimte met een loggia, en een ingerichte garderobe met een gastentoilet.
Neem een historische trap, een waar kunstwerk, om de eerste verdieping te bereiken waar de nachtruimte zijn schatten onthult. Met fijnzinnigheid verdeeld, omvat het vier prachtige slaapkamers, waaronder een luxueuze master suite met een weelderige kleedkamer, twee elegante badkamers en twee toiletten.
Op de tweede verdieping complementeren vier extra slaapkamers, twee badkamers/toiletten en twee keukens harmonieus deze uitzonderlijke residentie. De villa biedt een echt buitenontspanningsparadijs met zijn verwarmd zwembad, een dubbele garage, een authentieke wijnkelder, talrijke buitenparkeerplaatsen, een zeer grote kelder met directe toegang tot de tuin, evenals een perfect uitgeruste wasruimte.
Gastenverblijven of de mogelijkheid om de residentie op te splitsen in 4 appartementen

Neem contact op