Uitzonderlijk vastgoed te koop

539000€

4 slaapkamers 247 vierkante meters

Immoweb code : 11344177
Immoweb code : 11344177

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
247 vierkante meters bewoonbare ruimte
886 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning - EPC B - 247 m² bew.opp

Energetisch gerenoveerde gezinswoning met 4 ruime slaapkamers gelegen op een landelijke, residentiële locatie te Tremelo.

De centrale ligging vlakbij het centrum zorgt ervoor dat alle plaatselijke kleinhandel, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn alsook vlotte verbinding voor woon- werkverkeer met invalswegen in de nabije buurt.

Op het gelijkvloers hebben we een zijdelingse inkom met een gastentoilet en toegang naar de ruime leefruimte met gezellige zithoek, aanpalend badkamer met ligbad en toilet. Verder is er vanuit de leefruimte een connectie naar de prachtige volledig uitgeruste leefkeuken met karaktervol plafond en naastliggend een geriefelijke berging/wasplaats.

Het 1ste verdiep omvat: een vide waarin we een bureauruimte terugvinden, 2e badkamer met inloopdouche en toilet, master bedroom met ensuite dressing, 3 ruime slaapkamers waarvan 2 hun eigen douche hebben.

Via de nachthal zijn er 2 bergzolders met alle technische installaties, elk toegankelijk via een schuiftrap.

De woning werd in 2013 en 2020 onder handen genomen door oa: vernieuwde driedubbele beglazing alsook alle leidingen (water, elektriciteit en verwarming), aircobuizensysteem op verdieping, volledig nieuw dak met 38 zonnepanelen, domotica, ventilatie D, dubbele carport, zonneboiler, airco in berging en leefruimte,..

Tot slot is er nog een magazijn van 9m x 8m met een mezzanine.

De authenticiteit van het pand werd behouden door gebruik van karaktervolle element...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op