Uitzonderlijk vastgoed te koop

850000€

5 slaapkamers 556 vierkante meters

Immoweb code : 11361257
Immoweb code : 11361257

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
556 vierkante meters bewoonbare ruimte
1106 vierkante meters grond

Omschrijving

MAGNIFIEK GELEGEN VILLA AAN PARK SINT-JOZEFCOLLEGE

Op een buitengewone locatie te Turnhout bevindt zich deze ruime en instapklare woning met 5 slaapkamers in een uitzonderlijk groene omgeving. U bevindt zich hier in een rustige mooie laan naast het Collegepark waar u kan genieten van een prachtige groene beleving. Nabij deze unieke locatie in het centrum van Turnhout, kan u parken, winkels, scholen, oprit E34 en het openbaar vervoer terugvinden.
We betreden de prachtige woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte treedt u binnen met een gezellige zithoek, living en een aparte eetplaats. U geniet hier van veel lichtinval door de grote raampartijen. Aangrenzend bevindt zich de keuken voorzien van moderne toestellen met aansluitend toegang tot de veranda met ruimte voor een heerlijk lichtrijke eetplaats, die een prachtig uitzicht biedt op tuin en terras. In de leuke onderhouden tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer en een oase van natuur. Een plek om zalig te vertoeven. Verder beschikt het gelijkvloers nog over een ruime berging/wasruimte en een inpandige garage.

De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 5 slaapkamers en een eerste badkamer uitgerust met inloopdouche, dubbele lavabo en bad, het toilet is apart voorzien. Twee kamees zijn voorzien van een dressing. Op de zoderverdieping beschikt u nog over een badkamer met toilet, tecnische ruimte en een zee aan ruimte om eventueel nog 3 of 4 kamers in te richten.

- laadpaal
- Alarm camera"s
- afgesloten terrein

Neem contact op