Uitzonderlijk vastgoed te koop

675000€

4 slaapkamers 330 vierkante meters

Immoweb code : 11328367
Immoweb code : 11328367

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
330 vierkante meters bewoonbare ruimte
3017 vierkante meters grond

Omschrijving

EXCLUSIEF HERENHUIS op ruim en privatief perceel te Vichte!

Deze unieke eigendom op een topligging te Vichte wacht op haar volgende eigenaar.
Het royale gevoel is meteen aanwezig bij het bekijken van de impressionante inkom, na binnenkomst, wordt dit gevoel enkel en alleen bevestigd door de riante inkomhal voorzien van apart toilet en vestiaire ruimte. De inkomhal biedt toegang tot een eerste ruime leefruimte voorzien van houtkachel en rustieke parketvloer. De riante inkomhal biedt ook toegang tot de tweede leefruimte die nog voor stuk werd uitgebreid met een luxueuze veranda. tussenin deze ruimtes bevindt zich de keuken voorzien van alle nodige toestellen alsook een leuke ontbijthoek die zicht biedt op de zuid gerichte tuin. Het is vooral de combinatie van deze lichtrijke en ruime leefruimtes met karakteristieke elementen die een ware lust voor het oog is.
Een extra troef van deze woning is namelijk dat deze volledige onderkelderd is waar u volgende zaken kan terugvinden: technische installaties, CV, ruime garage, drie extra opbergruimtes en een ruime wijnkelder. 
Op de verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en een ruime badkamer aanwezig. Verder heeft u ook nog de zolderverdieping waar er mits de juiste werkzaamheden opnieuw 2 ruime slaapkamers mogelijk zijn. 
De tuin, een ware oase van rust, is zuid georiënteerd, waardoor je de luxe hebt om de warme zonnestralen te omarmen terwijl je geniet van je eigen groene paradijs. Kortom hier vind je de perfecte plek om te ontspannen of om

Neem contact op