Uitzonderlijk vastgoed te koop

1990000€

6 slaapkamers

Immoweb code : 11349414
Immoweb code : 11349414

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
5020 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijke woning +-820 m2 in een groene omgeving


Prachtige villa te koop in Wemmel, gelegen in een groene omgeving dicht bij alle voorzieningen. Deze woning biedt een royale ruimte van 820 m².

De villa heeft ruime ruimtes. De lichte en volumineuze woonkamer komt uit op een uitnodigend terras met uitzicht op een groene tuin, niet over het hoofd gezien.

Het pand onderscheidt zich door zijn hoogwaardige diensten: airconditioning, warmtepomp en zonnepanelen die uitstekende energieprestaties garanderen met classificatie B. De gebruikte materialen zijn van zeer hoge kwaliteit.

Deze villa is niet alleen een ideaal hoofdverblijf, maar biedt ook een uitzonderlijke multifunctionaliteit met de mogelijkheid om een commerciële of professionele ruimte om te bouwen - kantoren, conciërge of dozen. Extra gebouwen van 350m² kunnen naar wens worden ingericht. (Momenteel paardenstallen). Het is ook mogelijk om een perceel grond van ongeveer 1,5 hectare en/of een ander perceel van ongeveer 3 hectare toe te voegen.

Gelegen in een rustige omgeving maar dicht bij openbaar vervoer, scholen en winkels, biedt deze villa een veelheid aan mogelijkheden.

Het huis is in zeer goede staat. Voor meer informatie of het regelen van een bezichtiging, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op