Uitzonderlijk vastgoed te koop

1300000€

5 slaapkamers 285 vierkante meters

Immoweb code : 11412140
Immoweb code : 11412140

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
285 vierkante meters bewoonbare ruimte
1137 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

VOLLEDIG GERENOVEERDE VILLA IN HET DOMEIN "BOUCHOUT" WEMMEL

Gelegen in de prestigieuze, rustige en groene wijk « BOUCHOUT » in Wemmel. De woning is volledig gerenoveerd en het perceel is volledig heringericht en goed afgebakend, waardoor een ideale leefomgeving wordt gecreëerd. Het huis valt op door zijn grote helderheid en moderne uitrusting.

Het beschikt over een geïsoleerd dak volgens de normen, een conforme elektrische installatie, ramen met dubbel glas, een hoogrendementsketel, een waterverzachter, twee badkamers en een volledig uitgeruste keuken van hoge kwaliteit. Bovendien is het huis volledig beveiligd met een alarmsysteem, wat zorgt voor veiligheid en gemoedsrust.

Er is ook een vergunning verkregen voor het uitbreiden van de ruimtes aan de achterzijde,geldig voor twee jaar, wat extra inrichtingsmogelijkheden biedt. De woning omvat vijf ruime slaapkamers, ideaal voor een groot gezin of om gasten te ontvangen.

Daarnaast is er een gemakkelijke toegang tot het centrum van Wemmel, met de "Markt" op wandelafstand, evenals tot de grote verbindingswegen naar Brussel, de A12 en de Westelijke Ring. Tot slot kan deze woning profiteren van de "ERA Comfort Garantie", wat nog meer gemoedsrust biedt voor de toekomstige bewoners.

Kortom, deze woning vertegenwoordigt een zeldzame kans in een uitzonderlijke leefomgeving.

[email protected]
02 460 10 12
WWW.ERA.BE/KEYONE

Neem contact op