Uitzonderlijk vastgoed te koop

895000€

4 slaapkamers 327 vierkante meters

Immoweb code : 11286032
Immoweb code : 11286032

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
327 vierkante meters bewoonbare ruimte
1576 vierkante meters grond

Omschrijving

Riante villa met authentieke elementen in wetteren centrum

Welkom bij deze betoverende villa, gelegen in het hart van Wetteren. Deze prachtige villa, doordrenkt van cottage-invloeden, is een tijdloos meesterwerk dat zijn oorsprong vindt in het jaar 1923. Betreed een wereld van ongeëvenaarde elegantie en historische grandeur, waar authentieke elementen harmonieus samensmelten met modernere voorzieningen.
Bij het betreden van de imposante inkomhal wordt u begroet door een prachtige houten trap, een voorbode van de schoonheid die deze villa te bieden heeft. De royale leefruimte, doordrenkt van originele details, biedt een warm welkom aan bewoners en gasten. De keuken beschikt over groene uitzichten en schitterende glaselementen. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een praktijkruimte met een eigeningang, wachtruimte en toilet, perfect geschikt voor vrije beroepen die op zoek zijn naar ruimte en comfort.
Op de bovenverdieping wachten vier ruime slaapkamers, elk met hun eigen unieke stijl, samen met een luxueuze badkamer voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel, dressing en apart toilet. De zolderverdieping biedt een overvloed aan mogelijkheden en de praktische kelder staat tot uw beschikking voor extra opslagruimte.
EPC: 319 kWh/m²jaar – Label D (Geen renovatieverplichting van toepassing)
Of u nu geniet van de weelderige tuin met garage en tuinberging, een verfijnde avond doorbrengt in de formele eetkamer, of tot rust komt in een van de ruime slaapkamers, elke hoek van deze villa ademt een gevoel van tijdloze schoon

Neem contact op