Vakantiehuis te koop

249900€

3 slaapkamers 70 vierkante meters

Immoweb code : 11393834
Immoweb code : 11393834

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
128 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne vakantiebungalow in EuroParcs Zilverstrand te Mol.

Ontdek uw nieuwe uitvalsbasis voor ontspanning in EuroParcs Zilverstrand, een oase van rust in de groene Antwerpse Kempen. Deze moderne vakantiebungalow, perfect als tweede verblijf, biedt niet alleen een exclusieve ligging aan het water, maar ook een scala aan recreatieve faciliteiten binnen handbereik.

Geniet van het schilderachtige uitzicht over het water en de groene omgeving vanaf uw zuidwest-georiënteerd terras. De bungalow, met glaspartijen die een adembenemend uitzicht bieden vanuit de woonkamer en keuken, is voorzien van 3 slaapkamers, een elegante badkamer en een volledig uitgeruste open keuken. De gezellige woonkamer en een apart toilet complementeren het comfort van deze woning. Een extra tuinhuis biedt voldoende ruimte voor het opbergen van diverse materialen.

Het park biedt een overdekt zwembad, een zwemvijver, een wellness, speeltuin en opties zoals mini-golf, sup-verhuur en fietsverhuur. Tot slotte is er zowel een restaurant als een supermarkt op het terrein.

Belangrijk, de grond waarop de bungalow staat, is uw eigendom en zit bij in de prijs inbegrepen, wat u een ideale investeringsoptie biedt. Verder is er een verhuur-service beschikbaar waarmee u een rendement op uw investering kunt verdienen wanneer u er niet bent.

Extra's:
Meubels inbegrepen
Airconditioning
Geschikt voor zes personen
Grond inbegrepen.
Vrij van BTW.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting

Neem contact op