Vakantiehuis te koop

124000€

2 slaapkamers 57 vierkante meters

Immoweb code : 10424746
Immoweb code : 10424746

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
57 vierkante meters bewoonbare ruimte
62 vierkante meters grond

Omschrijving

Geniet van het zuiderse klimaat tussen de wijngaarden!

Geniet van het zuiderse klimaat tussen de wijngaarden! Uw eigen plek onder de Franse zon! Aan de rand van het pittoreske dorpscentrum van Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse vindt u het vakantiedomein Jardins de Saint Benoit ****. Het prachtige landgoed met wandelpaadjes, pleintjes en fonteinen opende zijn deuren in 2009 en is voorzien van alle luxe en comfort. Wijngaarden, bloemenvelden, fruitbomen, kruiden: ze omringen u overal. Met de aankoop van het huisje kunt u het jaar rond genieten van een onvergetelijk verblijf. Het huis bestaat uit een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer. De ruime woningen zijn gemeubeld en smaakvol ingericht. - Pure verwennerij met het binnenzwembad en verwarmd openlucht zwembad ; Zeer kindvriendelijk ; Ligging: ca. 1.117 km van Brussel - vlak bij de rivier La Nielle - ca. 19 km van de abdij van Fontfroide - ca. 47 km van Carcassonne.

- De foto's zijn van het model huis en zijn geen reële weergave aldus niet bindend -

Wens je jouw huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Op zoek naar een vastgoedmakelaar voor de verhuur of het beheer van jouw eigedom(men)?
Leer ons kennen! Abricasa staat voor een persoonlijke vastgoedbegeleiding van A tot Z!
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 03 259 04 04 of spring binnen op ons kantoor te Kasteelstraat 58 - 2000 Antwerpen! Je bent van harte welkom!

Neem contact op