Vakantiepark te koop

69000€

2 slaapkamers 39 vierkante meters

Immoweb code : 11081094
Immoweb code : 11081094

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
39 vierkante meters bewoonbare ruimte
250 vierkante meters grond

Omschrijving

Chalet gelegen in vakantiepark Resort Veldenberg, een oase van rust en natuur. Het vakantiepark beschikt over een buitenspeeltuin en op wandelafstand zijn er nog tal van voorzieningen: buitenzwembad, zwemvijver, visvijver, petanqueveld, ... In de omgeving zijn er ook diverse mogelijkheden om te eten.

De chalet beschikt over centrale verwarming, dubbelglas, elektrische kachel, winterpakket, afzuigkap, badkamer met doucheruimte, badkamer met ligbad, bedden met matrassen, brandblusser, buitenlamp/-aansluiting, combimagnetron, easy-Lift bed voor opslag, geïntegreerde koel-vriescombinatie, glasgordijnen, grill, kookgelegenheid, koolmonoxidemelder, led- inbouwspots, losse meubelen, nachtkastjes, openslaande ramen, ouderslaapkamer met eigen badkamer, oven, overgordijnen, pannendak, puntdak, salontafel, slaapbank in woonkamer, spits plafond, terrasdeuren aan voorzijde, toilet in badkamer, tv aansluiting in slaapkamer, tv aansluiting in woonkamer, ventilator in badkamer, vrijstaande eettafel met lossen stoelen, wandlampjes, wastafel met spiegel, zithoek


Het ruime perceel van 250m zorgt voor privacy en beschikt over de mogelijkheid om een tuin te creëren. Er is glasvezel aanwezig op het terrein.

Prijs is BTW-inclusief.

Voor meer informatie: [email protected] of 014/63.39.29

Neem contact op