Villa te huur

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 10492903
Immoweb code : 10492903

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
1600 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmant villa met 3 slaapkamers en tuin

Dit prachtige huis is gelegen in de rustige en groene omgeving van Graven en is ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en serene plek om te wonen. Met een ruime indeling en moderne afwerkingen, biedt dit huis veel comfort en gemak voor het dagelijks leven.

Op het gelijkvloers vindt u een ruime inkomhal, een gastentoilet, een gezellige woonkamer, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden uitzicht op de prachtige tuin die het huis omringt.

Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal die toegang geeft tot drie comfortabele slaapkamers, waarvan één met een eigen douche. Er is ook een badkamer met een ligbad, een wastafel en een toilet.

Dit huis heeft ook een grote kelder die kan worden gebruikt als extra opslagruimte of als speelruimte voor kinderen.

Buiten is er een prachtig aangelegde tuin waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de rust en de natuur. Er is ook voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen.

De groene omgeving van Graven biedt tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen en paardrijden. Het huis is ook gunstig gelegen nabij verschillende winkels, scholen en openbaar vervoer.

Als u op zoek bent naar een comfortabele en rustige plek om te wonen, dan is dit huis in Graven precies wat u zoekt.
Het huis is onmiddellijk beschikbaar.

Neem contact op