Villa te huur

2850€ per maand

5 slaapkamers 323 vierkante meters

Immoweb code : 11403056
Immoweb code : 11403056

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
323 vierkante meters bewoonbare ruimte
630 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 15/08/2024

Omschrijving

Prachtige, moderne woning met 5 slaapkamers gelegen te Grimb

Prachtige, moderne woning met 5 slaapkamers gelegen te Grimbergen

Deze instapklare, zéér ruime woning is gelegen in een rustige en residentiële wijk.

Je komt de woning binnen via de ruime inkomhal dewelke voorzien is van een vestiaire kast en een gastentoilet. In de woonkamer, met zit- en eetgedeelte, is het gezellig vertoeven dankzij het eiken parket en de vele ramen. De open keuken is voorzien van alle comfort. Je kan gebruik maken van de stoomoven, een ingebouwde grill en friteuse. Kortom: de ideale plaats voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. Via de keuken heb je toegang tot de kelder met extra opbergruimte.

Op de eerste verdieping heb je een ruime nachthal, ideaal in te richten als leeshoek of open bureau. Je kan hier 3 slaapkamers terugvinden waarvan de Master Bedroom directe toegang heeft tot de badkamer, voorzien van een ligbad, een regendouche en een enkele wastafel. De badkamer geeft nog toegang tot een aparte dressing.

Eén van de slaapkamers kan ook dienst doen voor een au pair / nanny doordat deze kamer een aparte ingang heeft, alsook een eigen badkamer met een ruime inloopdouche, een wastafel en een toilet.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 zeer ruime slaapkamers. Verder is er op de nachthal nog een douchekamer met een wastafel & douche, een apart toilet & een extra opbergruimte.

Je wagen kan je parkeren in de inpandige garage of op de ruime oprit. Er werd ook reeds een laadpaal voor elektrische voer

Neem contact op