Villa te huur

1800€ per maand

3 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11191640
Immoweb code : 11191640

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
442 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 30/06/2024

Omschrijving

Rustig gelegen villa met 3 slpk in centrum van Kontich !

IN OPTIE – In afwachting van ondertekening huurovereenkomst. Bij interesse graag mail sturen met uw contactgegevens naar [email protected]. Indien de ondertekening toch niet zou doorgaan zullen we U contacteren voor een bezoek ter plaatse.

Iedereen zal het met me eens zijn, af en toe komt er eens een pareltje van een woning te huur….
Dit is jouw moment, wees er snel bij !

Deze villa is gewoonweg fantastisch gelegen, we bevinden ons een rustige locatie op wandelafstand van het bruisende hart van Kontich-centrum met alle handelszaken waar je maar van kan dromen !
Je bent ook op korte afstand verwijderd van de verbindingswegen die je leiden tot in Antwerpen, Mechelen, Gent of Brussel.

Je merkt reeds bij het binnenkomen in de woonst dat de woning kwaliteitsvol afgewerkt is en gezelligheid een centrale rol speelt.
De inkomhal met gastentoilet leidt ons naar de aangename leefruimte met haard en open keuken.

De hyper-geïnstalleerde keuken biedt je alle troeven om de lekkerste gerechtjes op tafel te toveren. Achter de keuken ligt nog de aangename zitkamer waar je rustig kan genieten van een boek, de kinderen hun huiswerk kunnen maken, of zoals we ondertussen gewend zijn… om lekker thuis te werken.

We vervolgen onze weg terug naar de inkomhal en nemen de trap naar de eerste verdieping. Dezelfde gezellige sfeer van het gelijkvloers werd hier volledig doorgetrokken, je merkt waarschijnlijk op dat er heel wat ingebouwde kastruimte aanwe...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op