Villa te huur

260 vierkante meters

Immoweb code : 11181359
Immoweb code : 11181359

Overzicht

260 vierkante meters bewoonbare ruimte
1000 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige villa (260m²) met 4 slpks, garage & tuin

Bent u op zoek naar een recente, energiezuinige villa met 4 slaapkamers, tuin en inpandige garage? Lees dan zeker verder!

Deze volledig vernieuwde woning met een bewoonbare oppervlakte van 260m² bevindt zich op een strategische locatie te Roosdaal met een uitstekende verbinding naar Brussel en Ninove.

Naast een aangename tuin met zuidelijke oriëntatie beschikt deze praktische woning over een garage met ruime oprit & automatische poort, alarm, condensatieketel, domotica, regenwaterput, waterverzachter en is bovendien volledig onderkelderd!Indeling:
Via de inkomhal met vestiaire en apart toilet komen we binnen in de lichtrijke leefruimte met open haard en open keuken. Deze is volledig geïnstalleerd met kookeiland en nieuwe toestellen (oven, vaatwas, inductiekookplaat...). Verder vinden we op dit niveau nog een berging met wasplaats.

Op de bovenverdieping vinden we 4 slaapkamers (24m² - 15m² - 13,5m² - 11m²) waarvan 2 met badkamer. Tot slot vinden we op de benedenverdieping de grote garage (5 x 9m) met nog 2 grote bergingen.?

- Vrij vanaf 01/04/2024
- 3 maanden huurwaarborg + plaatsbeschrijving
- Gordijnen en standaard verlichting (behalve in leefruimte) voorzien?

Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren voor een meer informatie!

Neem contact op