Villa te huur

2 slaapkamers

Immoweb code : 8813870
Immoweb code : 8813870

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers

Omschrijving

Luxueus afgewerkte woning in landelijke stijl met ruime lood

Deze schitterende woning met achtergelegen loods is DE ideale woning voor een zelfstandige. Daarnaast is de ligging ideaal met verbindingswegen zeer nabij en het centrum van Ruddervoorde.

De prachtige woning is volledig afgewerkt en bestaat uit een inkom, een lichtrijke leefruimte met ingemaakte kasten, aangrenzend is een zonneterras gelegen, een volledig ingerichte keuken voorzien van een keramische kookplaat, een oven, een stoomoven, een vaatwas, een koelkast, een dubbele spoelbak en een koffiemachine.
Naast de keuken is de achterinkom gelegen en een berging voor wasmachine met ingemaakte kasten.
Op de gelijkvloerse verdieping is er één ruime slaapkamer voorzien met ingemaakte kasten, een ruime badkamer met dubbele lavabo en eeninloopdouche en tot slot een tweede badkamer met enkele lavabo en douche.
Op de tweede verdieping is er een tweede ruime slaapkamer voorzien met ingemaakte kasten, een hobbykamer en een bureauruimte.

Bij de woning hoort een achtergelegen bureel met ingemaakte kasten, een garage en een ruime loods (27 m op 9 m) met naastliggend een extra ruimte.

De ligging van de woning is uitstekend met verbindingswegen (E403) zeer nabij en het commercieel centrum van Ruddervoorde op enkele minuten afstand.

In de woning zijn er kwalitatieve materialen gebruikt als afwerking, zijn er overal gordijnen voorzien en is de woning volledig geschilderd in eindafwerking.

Meer info op kantoor.

Neem contact op