Villa te huur

1490€ per maand

4 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 8849335
Immoweb code : 8849335

Overzicht

4 slaapkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
633 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/06/2024

Omschrijving

Villa in groene, rustige omgeving

Mooie villa in een residentiele, doodlopende straat op wandelafstand van de dorpskern van St-Michiels. In de nabijheid van horeca, winkels, scholen, station van Brugge en verbinding met de E 40/ A 11/ E 403. Deze energiezuinige woning bevat op het gelijkvloers: ruime inkomhal, bureel/slaapkamer, koele berging, lichtrijke eet- en zitruimte, geïnstalleerde keuken, toilet, badkamer met douche en dubbele lavabo, bijkeuken/wasruimte en garage met electrische poort. De volledige benedenverdieping is voorzien van centrale verwarming op gas. In de living is er eveneens een sfeervolle gashaard.
Op de eerste verdieping bevinden zich: nachthal, drie ruime 2-persoons slaapkamers, een inloopdouche met een dubbele wastafel en toilet, bergruimte en een grote dressing/hobbyruimte.
De woning is voorzien van een alarminstallatie.
De onderhoudsvriendelijke tuin -met tuinhuis- is fraai aangelegd aan de voorkant en kijkt achteraan uit op een privé-bos. Er zijn twee terrassen, zodat je altijd kan kiezen voor zon of schaduw. Naast de woning is er een grote carport met bijhorende fietsruimte en de oprit biedt parkeergelegenheid voor zeker drie auto's.
De woning is te bezichtigen op afspraak.

Neem contact op