Villa te huur

7600€ per maand

4 slaapkamers 450 vierkante meters

Immoweb code : 11410578
Immoweb code : 11410578

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
450 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/07/2024

Omschrijving

Ukkel, Churchill / Vanderkinderen wijk, dicht bij het Terkamerenbos, winkels en openbaar vervoer, prachtige bakstenen en arduinen maison de Maître gebouwd in ± 1958 en volledig gerenoveerd in 2003 tot een hoge standaard, bestaande uit op de begane grond: hal met trap en antieke eiken dubbele deuren, drie grote kantoren, waarvan twee communiceren en kunnen worden gebruikt als een kamer, open haard, kleine slaapkamer met douche, gang die leidt naar de garage voor 3 auto's, toilet. Op de 1e verdieping: magnifieke woonkamer met open haard en tweede woonkamer met uitschuifbare wand, prachtig uitgeruste kwaliteitskeuken die uitkomt op de eetkamer, dakraam, buitenterras. Tweede verdieping: grote ouderslaapkamer met kleedkamer en badkamer, 1 slaapkamer met kleedkamer, 1 slaapkamer met badkamer, groot boudoir/slaapkamer in verbinding met de ouderslaapkamer.
Kelder: kelder met dienstwoning: woonkamer met kitchenette, kleine slaapkamer en badkamer, wijnkelder, houtkelder, stookruimte.
In het souterrain: kelder met appartement voor bedienden: woonkamer met kitchenette, kleine slaapkamer en badkamer, wijnkelder, houtkelder, stookruimte, buitenparkeerplaats voor 6 auto's met automatische deur, lift op alle 4 niveaus, airconditioning, gasverwarming, domotica, elektrische gordijnen en rolluiken, anti-inbraak en akoestisch laminaat op alle niveaus.

Meer informatie over www.victoire.be

Neem contact op