Villa te koop

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 10934445
Immoweb code : 10934445

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
1298 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen landhuis op 13a met uitmuntend zicht

Landelijk gelegen in een doodlopend wegje, op een perceel van maar liefst 13a, treffen we dit luxueus gerenoveerd landhuis aan met een eindeloos zicht op een verbluffend mooi landschap.

Doorheen de volledige woning werd een subtiel landelijke concept uitgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en technieken, respect voor het authentieke en steeds in functie van een optimale en pure woonbeleving. Elke blik vanuit een raam is een blik op een schilderij.

Bij de renovatie van het hoofdgebouw werd een prachtige orangerie aangebouwd waar het elk seizoen heerlijk vertoeven is. De aanwezige grote landschapsramen zorgen er voor een royaal binnenstromend licht en geweldige perspectieven op de prachtig aangelegde tuin met siervijver, jacuzzi, overdekt terras en bijgebouwen.

Gelijkvloers hebben we een inkomhal met gastentoilet, een riante leefruimte met doorkijkhaard en een volledig geïnstalleerde keuken met aansluitend de orangerie van zo'n 30m². Verder een bureelruimte, die kan omgebouwd worden tot badkamer en een berg-/was-/stookplaats.

Op de 1ste verdieping vinden we 3 slaapkamers, waarvan 2 grote (23m² en 22m²) en een kinderkamer, en een luxueus ingerichte badkamer met ligbad, douche en 2 wastafels. Elke ruimte heeft een cosy sfeer in balans met functionele bergoplossingen.

In de bijgebouwen bevindt zich een heus atelier/werkplaats dat perfect kan omgebouwd worden tot kantoor- of consultatieruimte, wat de woning erg geschikt maakt voor het uitoefenen van een vrij of zelfsta…

Neem contact op