Villa te koop

1495000€

3 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 11357935
Immoweb code : 11357935

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
22417 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke kasteelvilla in parkdomein van 2 ha

Gelegen aan de stadsrand van Aalst, op het einde van een doodlopende dreef, bevindt zich deze stijlvolle kasteelvilla. Dit vastgoed wordt aangeboden inclusief uitgestrekt parkdomein van 2 hectare met weide en vijver naadloos overgaand in de aangrenzende bossen en natuurgebieden.
De woning onderging in 2018 een totaalrenovatie uitgevoerd door een gerenommeerd architectenbureau. Er werd enkel gebruik gemaakt van de meest duurzame materialen en moderne technieken. Het resultaat: een luxueus afgewerkte woning die elegantie en hedendaags wooncomfort uitstraalt.
Het interieur van de woning weerspiegelt een perfecte harmonie tussen de charme van weleer en de luxe van vandaag, waarbij het binneninterieur, meubilair, en accessoires op elegante en charmante wijze zijn geïntegreerd in het excentrieke decor van deze kasteelvilla.
Op het gelijkvloers bevindt zich een uitnodigende inkomhal met trappenhal, vestiaire en een gastentoilet. Tevens is er een living met een gezellig salon voorzien van een gashaard, een eetkamer en een kwaliteitsvolle keuken die naadloos overgaat in de orangerie. Deze schitterend ontworpen woon- en leefruimtes zijn georiënteerd om optimaal te genieten van het uitzicht op de achtergelegen bos, tuin en vijver.
De eerste verdieping omvat een nachthal met toilet en drie slaapkamers, waarvan twee met een eigen badkamer. De derde kamer doet momenteel dienst als kantoorruimte maar kan omgevormd worden tot een extra slaapkamer met ensuite badkamer.
Een p

Neem contact op