Villa te koop

495000€

4 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 11320565
Immoweb code : 11320565

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
189 vierkante meters bewoonbare ruimte
853 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed gelegen woning in het centrum van Aalter met 4 slaap...

Goed gelegen woning met 4 slaapkamers in het centrum van Aalter. De woning werd in 2007 - 2009 en 2013 volledig gerenoveerd en smaakvol afgewerkt.

De woning is lichtrijk en stijlvol afgewerkt met hoogwaardige materialen.

De woning is als volgt ingedeeld:

Op het gelijkvloers komt U binnen in de ruime inkomhal met aansluitend gastentoilet. Verder komt U in de living/zithoek dewelke is voorzien van ingemaakte gashaard met kastenwand. De eethoek is voorzien van een zwevende dressoir. Vooraan is er een bureelruimte met ingemaakte kasten dewelke ideaal is voor thuiswerk. Overal ligt er in de living, eethoek en bureau massief parket. De rolgordijnen blijven bij de woning.

Aansluitend op eethoek is er een aparte keukenruimte. De keuken werd in 2013 gerenoveerd. De toestellen zijn van het merk Siemens en bestaan uit oven, stoomoven, warmhoudlade, vaatwas en grote kookplaat. De inox afzuiging is van het merk Novy. Er is een dubbele spoelbak aanwezig. Aan de keukenruimte is een droge kelder van circa 18m².

Aan de keuken bevindt zich de garage met plaats voor 2 auto's achter elkaar, de wasruimte/berging en een apart toilet.


Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Elke slaapkamer beschikt over ingemaakte kasten. De 2 kinderkamers hebben bovendien een bureau en eigen lavabo.

De grote badkamer beschikt over ligbad, inloopdouche in korian, dubbele lavabo met ingemaakte kasten (werkblad in korian). De 2de badkam...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op