Villa te koop

695000€

5 slaapkamers 386 vierkante meters

Immoweb code : 11410080
Immoweb code : 11410080

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
386 vierkante meters bewoonbare ruimte
2906 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime, sfeervolle en moderne villa te koop in Alken

De zeer goed onderhouden woning met een royale oppervlakte van 386 vierkante meter, bevindt zich aan de Brabantsestraat 4 te Alken in een doodlopende straat. Deze droomplek voor gezinnen en gedeelde huishoudens is perfect gelegen: een rustige, stilte-uitstralende locatie, maar toch op een boogscheut van het centrum en met een uitstekende verbinding naar Hasselt, Sint-Truiden en Wellen. De woning betreden we via een brede oprit, volledig aangelegd met kasseien.
De centrale hal verwelkomt je met een toegang tot diverse ruimtes. De ruime woonkamer valt op door zijn overvloed aan natuurlijke lichtinval, grote raampartijden aan de achterzijde van de woning. Vervolgens bereik je de goed uitgeruste keuken, die grenst aan de eetkamer en het terras. De gelijkvloerse badkamer is voorzien van een douche, bad en dubbele lavabo. Op deze verdieping vind je ook nog drie ruime slaapkamers. Verder is er een handige wasplaats aangrenzend aan de keuken en een garage, die plaats biedt voor twee auto's.
Op de eerste verdieping vinden we nog twee extra ruime slaapkamers en een tweede badkamer terug.   Daarnaast is er op dit verdiep nog een zithoek, berging en vide met open ruimte aanwezig.
De buitenruimte van de villa is misschien wel net zo indrukwekkend als de binnenruimte. Denk hierbij aan een overdekt terras en een open terras, perfect voor zonnige dagen en gezellige zomeravonden met zicht op de natuur, in alle rust en privacy.
De gigantische kelder die zich onder...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op