Villa te koop

546800€

7 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11318097
Immoweb code : 11318097

Overzicht

7 slaapkamers
1 badkamer
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
2000 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/10/2024

Omschrijving

Vakantievilla in Provence: ideale start voor een luxe B&B

Ontdek deze prachtige vakantievilla, gelegen in het hart van de Provence, een regio die beroemd is om zijn adembenemende natuur, historische dorpjes, en levendige markten. Dit pand, gebouwd in 2014, biedt een unieke kans voor diegenen die dromen van het runnen van een B&B op een locatie die zowel rust als avontuur belooft.

Met 7 slaapkamers en 6 moderne badkamers, biedt deze villa een ongeëvenaard comfort en privacy voor uw gasten. De badkamers met hoogwaardige afwerkingen, vormen een belangrijk verkooppunt, waardoor gasten zich verwend en verzorgd voelen tijdens hun verblijf.

De villa beschikt over drie sfeervolle terrassen: één naast het verwarmde zwembad voor ontspanning, een ander met panoramisch valleizicht voor de zonsondergang, en een schaduwrijk terras achteraan voor verkoeling op warme dagen. Elk biedt op elk moment een ideale plek voor ontspanning.

Gelegen in een toeristisch populaire regio, vlak bij de Gorges du Verdon en het Lac Sainte Croix, biedt deze locatie een veelvoud aan activiteiten voor bezoekers.

De villa geniet van een prachtig uitzicht op de vallei aan de voorkant en een rustig bos aan de achterkant. De toevoeging van een petanquebaan en een olijfbomen versterkt de Provençaalse sfeer.

De combinatie van luxe accommodatie, prachtige uitzichten, en een ongeëvenaarde locatie maakt dit pand een uitstekende investering voor iedereen die droomt van een nieuw leven in Frankrijk.

Neem contact op