Villa te koop

600000€

4 slaapkamers 342 vierkante meters

Immoweb code : 11375552
Immoweb code : 11375552

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
342 vierkante meters bewoonbare ruimte
1439 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa gelegen op toplocatie in Vichte

INDELING:

Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire komt men terecht in een ruime lichtrijke en open leefruimte met houtkachel en tv-meubel. Vervolgens komen we terecht in de keuken, mooi in contact met de tuin, die voorzien is van alle toestellen en met bijhorende berging. Aansluitend op deze ruimte vinden we een extra bergruimte met sanitaire voorziening alsook een aparte bureauruimte die uitgeeft op de tuin.

Op de bovenverdieping is er ruimte voor een open nachthal met extra berging, 4 slaapkamers, 1 badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Tot slot heeft men nog een ruime zolder die mogelijkheid biedt tot een extra slaapkamer. 

De eigendom is ook voorzien van een inpandige dubbele garage met automatische poort.

Om echt tot rust te komen is er achteraan de woning een toffe tuin met verzichten. De tuin is voorzien van een terras waar het in de zomermaanden gezellig vertoeven zal zijn gezien de gunstige oriëntatie 

Troeven:


ruime, mooi afgewerkte villa met toffe tuin op 1.439 m²
rustige ligging,
dichtbij verschillende faciliteiten en invalswegen
gunstig EPC
hoge afwerkingsgraad
zonnepanelen + laadpaal 
...


Ben jij op zoek naar een moderne villa met hoge afwerkingsgraad met voldoende ruimte en slaapkamers? Zoek niet verder en plan snel een bezoek met ons in!

Neem contact op