Villa te koop

395000€

3 slaapkamers 193 vierkante meters

Immoweb code : 11410327
Immoweb code : 11410327

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
193 vierkante meters bewoonbare ruimte
1960 vierkante meters grond

Omschrijving

PRACHTIGE 4-GEVELVILLA met GARAGE GELEGEN OP +/- 20 are.

Prachtige VRIJSTAANDE 4-GEVELVILLA met GARAGE en GROTE TUIN met BOOMGAARD, gelegen op een totale grondoppervlakte van +/- 20are. Zich bevindende op een boogscheut van het dorp, treinstation, buurtwinkel, apotheek en school.
De woning is op de gelijkvloerse verdieping ingedeeld met een ruime lichtrijke inkomhal met trap naar de bovenverdieping. Vanuit de LICHTRIJKE RUME LIVING (L-vorm) kan men genieten van het mooi zicht op de grote voor-, zij en achtertuin met boomgaard, groenzicht verzekerd !.
Aansluitend aan de living bevindt zich de ruime keuken van waaruit men zich tot het terras en de tuin begeeft. In de ruime verzorgde tuin is het aangenaam vertoeven en deze is tevens ideaal voor tuin- of dierenliefhebbers. De tuin beschikt over enkele handige buitenbergingen die dienstig kunnen zijn voor grasmaaier en fietsen.
De bovenverdieping omvat een lichtrijke nachthal/overloop en omvat 3 ruime slaapkamers en een badkamer met extra bergruimte.
Verder is er nog een bereikbare zolder die kan dienen als opbergruimte, een droge middelmatig grote kelder en een ruime oprit voor meerdere wagens.



Renovatieplicht: ja

Neem contact op