Villa te koop

765000€

4 slaapkamers 212 vierkante meters

Immoweb code : 11125281
Immoweb code : 11125281

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
212 vierkante meters bewoonbare ruimte
5668 vierkante meters grond

Omschrijving

Klassieke villa in Normandische stijl met bosgebied op 56 ar

Deze imposante villa is gelegen op de top van de Moretteberg tussen Asse en Ternat. De aansluiting met de E40 is in de directe nabijheid (afrit Ternat) zodat Brussel, Aalst en Gent vlot bereikbaar zijn.
Deze klassieke woning in Normandische bouwstijl is centraal gelegen op een heuvelachtig perceel van 56 are, en wordt aangeboden samen met een ovaalvormig zwembad en achtergelegen bosgebied.
De woning zelf werd destijds gebouwd met de meest kwaliteitsvolle en traditionele materialen waarbij de authentieke grandeur van weleer door de jaren heen behouden bleef. Bij het betreden van de woning wordt men verwelkomd door een sfeervolle living met aangebouwd terras. Een knisperend haardvuur in de marmeren sierschouw zorgt voor een betoverende sfeer. De trappenhal leidt je naar de bovenverdieping, waar men vier slaapkamers, twee badkamers en een inspirerende werkruimte aantreft.
Vanuit elke leefruimte geniet je van een panoramisch uitzicht op de prachtige achtertuin en het groene bosgebied eromheen. Het ovaalvormig zwembad met afboording en terras in witte natuursteen, samen met gezellige zithoeken in de tuin, nodigt uit tot ontspanning en relaxatie.
De volledig woning is onderkelderd en is bereikbaar via de garage. Bovendien beschikt de woning over een ruime zolder (ca 112m²), waar eventueel extra kamers kunnen bijgemaakt worden.
Deze statige villa biedt door haar grootte, omvang en uitstraling zeer veel mogelijkheden en dient zeker beroepsmatig bekeken

Neem contact op