Villa te koop

865000€

5 slaapkamers 229 vierkante meters

Immoweb code : 11185243
Immoweb code : 11185243

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
229 vierkante meters bewoonbare ruimte
995 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante Villa met 5 slaapkamers in residentiële woonbuurt

Deze prachtige villa met 5 slaapkamers is gelegen in een residentiële en kindvriendelijke woonbuurt in Asse. De Ring van Brussel (Zellik) is slechts enkele minuten verwijderd.

Deze charmante woning is ontworpen met aandacht voor privacy en comfort. Bij het betreden van de woning wordt men verwelkomd door een ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Het gelijkvloers bestaat uit een sfeervolle woonkamer, eetruimte met aangebouwd terras en een open keuken. Een doorkijkhaard zorgt voor een warme sfeer. Een nieuwe keuken werd recent geplaatst . Achter de keuken bevindt zich de praktische bijkeuken met wasplaats en opbergruimte.

De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, twee badkamers en een inspirerende werkruimte. De tweede verdieping telt 2 extra slaapkamers wat deze woning meteen geschikt maakt voor een groot gezin. De woning is tevens deels onderkelderd en biedt een garage voor 2 wagens.

Vanuit de verschillende leefkamers heeft u een uniek zicht op de achtergelegen heuvelachtige velden. De aangelegde voor- en achtertuin, met zwembad, brengt een sfeer van natuurlijke rust met zich mee. Tevens is de achtertuin met zwembad volledig omheind met volgroeide hagen wat dan ook weer de nodige privacy biedt.

Deze charmante villa met 5 slaapkamers is een uitstekende kans voor jonge mensen die op zoek zijn naar een ruime, praktische en kindvriendelijke villa op een mooie, strategische locatie. De woning verkeert in perfecte staat en is meteen in

Neem contact op