Villa te koop

585000€

2 slaapkamers 251 vierkante meters

Immoweb code : 11284901
Immoweb code : 11284901

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
251 vierkante meters bewoonbare ruimte
1554 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklare gezinswoning op perceel van +/- 1.554m² te Baar

Deze energiezuinige tijdloze villa omvat o.a. woonkamer, keuken, berging, 2 à 3 slaapkamers, badkamer, wasplaats, inpandige garage, zolderruimte met tal van mogelijkheden. Deze eigendom is zeer gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum.

Indeling:
Gelijkvloers:
We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet en garderobe. De hal geeft enerzijds toegang tot de slaapvertrekken en anderzijds tot de ruime woonkamer, voorzien van parketvloer met gezellige houtkachel. Door de grote raampartijen komt er veel natuurlijk daglicht de woning binnen. Aansluitend heeft u toegang tot de serre.

De Massief hout uitgevoerde keuken is voorzien van een tegelvloer en diverse boven-en onderkasten. Aansluitend heeft u toegang tot de bijkeuken. Slaapkamer 1 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een mooi uitzicht op de achtertuin. Deze slaapkamer is voorzien van een parketvloer. Slaapkamer 2 bevindt zich aan de voorzijde van het huis.

Badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, enkele wastafel in meubel, toilet en een handdoekradiator.

Via de ruime wasplaats met ingemaakte kasten hebt u toegang tot de inpandige garage.

Verdieping:
Volledig geïsoleerde zolder is geheel naar eigen wens in te richten. Deze biedt u ruimte tot het creëren van 2 à 3 slaapkamers/ hobbyruimte.

Tuin:
De op het oost gesitueerde achtertuin werd mooi geïntegreerd in het geheel en beschikt over diverse terrassen. De tuin is volledig omheind en afgesloten met een toegangspoor

Neem contact op