Villa te koop

499500€

3 slaapkamers 186 vierkante meters

Immoweb code : 11404070
Immoweb code : 11404070

Overzicht

3 slaapkamers
186 vierkante meters bewoonbare ruimte
1258 vierkante meters grond

Omschrijving

| IN OPTIE! | Landelijk en residentieel gelegen woning (...

| IN OPTIE! | BEERNEM - Landelijk en residentieel gelegen woning  ( bj 2006) met grote tuin op ca.1258m². Alle woonvertrekken bevinden zich op het gelijkvloers. Deze lichtrijke woning is energiezuinig en bevat een energielabel B! 

Indeling: De centrale inkomhal met gastentoilet en vestiaire biedt toegang tot de leefruimte, keuken, nachthal en de garage.

De leefruimte is voorzien van zit- en eetplaats met een gashaard. Vanuit de woonkamer is er rondom zicht op de tuin. De kwalitatieve keuken met eethoek staat in rechtstreekse verbinding met de leefruimte. Ook vanuit de keuken is er dankzij de grote raampartijen is er zicht op de tuin. Naast de keuken is een grote praktische berging met sas en buitendeur.

Langs de nachthal is er toegang tot de 2 RUIME slaapkamers en de badkamer. Op het einde van de nachthal is er mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer. 

Verder is er nog een grote inpandige garage met wasplaats en bergruimte.
De zolder/ eerste verdieping kan perfect ingericht worden als polyvalente ruimte of mits het plaatsen van een vaste trap kan je gemakkelijk extra slaapkamers creëren.

- EPC 238 kWh/m² - energielabel C (UC3118824) 


Interesse in deze eigendom? Contacteer ons voor een bezoek - 050/550.750 of [email protected]
 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op