Villa te koop

475000€

5 slaapkamers 319 vierkante meters

Immoweb code : 10958726
Immoweb code : 10958726

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
319 vierkante meters bewoonbare ruimte
646 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime, energiezuinige villa

"Pandhoeve" omvat 2 BEN-villa's (E-peil ? E30) van maar liefst 319,5m² bewoonbare oppervlakte (inclusief zolder en garage) die elk beschikken over een privatieve tuin. Ze bevinden zich nabij het centrum van Baal (Tremelo) in een rustige, kindvriendelijke wijk omgeven door groen. Dankzij hun gunstige ligging dicht bij verschillende winkels, horeca en openbaar vervoer zijn uw recreatiemogelijkheden onbeperkt en is vlot woon-werkverkeer gegarandeerd.

BEN staat voor bijna-energieneutraal met als gevolg dat u vijf jaar lang 50% korting ontvangt op het kadastraal inkomen! Om het E-peil zo laag mogelijk te houden is de woning uitgerust met de modernste technieken zoals fotovoltaïsche zonnepanelen, een warmtepomp, ventilatiesysteem D en vloerverwarming. De binnenafwerking, zoals de keuken, badkamer en tegels, kan u zelf nog kiezen. Hiervoor krijgt u een budget te uwer beschikking in het lastenboek en dit zit mee vervat in de aankoopprijs. U heeft ook de optie om tegen meerprijs een terras en/of oprit te laten aanleggen door de bouwpromotor. Perceelscore watertoets: D.

De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat u slechts 12% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% BTW op de constructiewaarde. Wenst u meer info, aarzel dan niet om een afspraak te maken. Wij gaan met u van A-Z door de plannen, de afwerking en het financiële plaatje.
INDELING:

Leefruimte: 40m²
Keuken: 12m²
Berging: 7m²
Slaapkamer 1: 25m²
Slaapkamer 2: 18m²
Slaapkamer 3: 17m²
Badkamer: 12m²

Neem contact op