Villa te koop

699000€

3 slaapkamers 245 vierkante meters

Immoweb code : 11340492
Immoweb code : 11340492

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
245 vierkante meters bewoonbare ruimte
877 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne Energiezuinige Villa met Privésauna

Ontdek uw droomhuis in een oase van rust en comfort. Deze prachtige en energiezuinige villa, met een indrukwekkend E-peil van 9, biedt u niet alleen een lagere ecologische voetafdruk, maar ook een aanzienlijke besparing op uw energiekosten. De woning onderscheidt zich door een exclusieve en suite sauna met geïntegreerde douche, perfect voor ontspanning na een lange dag.

Gelegen in een serene en kindvriendelijke woonwijk, biedt dit huis naast een rustige ligging ook de mogelijkheid tot uitbreiding naar kangoeroewoning. Of het biedt extra ruimte voor grote gezinnen. De tuin is zuidwestelijk georiënteerd, waardoor u kunt genieten van een optimale zonligging en lichtinval gedurende de hele dag. Dit zorgt voor een warme en uitnodigende thuis.

Afgewerkt met enkel hoogwaardige materialen straalt elke ruimte kwaliteit en duurzaamheid uit.

Voor de mobiele familie en de drukbezette professional is de locatie ongeëvenaard. Op minder dan 10 minuten afstand bevindt u zich op de verkeerswisselaar van Lummen, wat zorgt voor een vlotte verbinding met de rest van het land. Onderwijs is ook binnen handbereik, met zowel een lagere als middelbare school op fietsafstand.

Deze woning is een zeldzame vondst en biedt een perfect evenwicht tussen luxe, comfort en functionaliteit. Mis deze kans niet op het huis van uw dromen!

MAKELAARS WORDEN MET RESPECT VERZOCHT ZICH TE ONTHOUDEN.

Neem contact op