Villa te koop

* 699900€

4 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 9723778
Immoweb code : 9723778
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
571 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve villa met 4 slaapkamers nabij het Donkmeer

! Mogelijkheid tot aankoop onder 6 % BTW in plaats van 21% BTW !
Vraag onze nieuwbouwspecialist naar de mogelijkheden.

Hertekop is een exclusief project aan de oevers van het Donkmeer in het gezellige Berlare. Hertekop is een combinatie van luxueuze Donk-appartementen, rustige park-appartementen, comfortabele woningen en exclusieve villa's. Hertekop bevindt zich midden in het groen, dicht bij alles. Hier kan je genieten van het bruisende leven in de gemeente en je batterijen opladen in de prachtige natuur.

Indeling villa D2: 
Deze unieke & hedendaagse villa is gelegen in een uitzonderlijk project waar water & groen centraal staan. Je woont op slechts enkele tientallen meters vanhet Donkmeer en de volledige woning is omgeven door een groen park. Je betreedt de woning in de inkomhal van waar je toegang hebt tot het aparte gastentoilet en de bureauruimte (10m²) . Wanneer je verder doorwandelt, kom je in de ruime woonkamer (45m²) terecht. Hier is de open keuken volledig geïntegreerd in het geheel & voorzien van een praktische berging (8m²). De volledige woonkamer is omgeven door grote raampartijen waardoor je ongelooflijk veel natuurlijk licht binnen krijgt. De woonkamer is omgeven door je eigen privatieve terras (36m²) & grote tuin (504m²). 

Wanneer je de trap neemt naar de eerste verdieping, kom je uit op de nachthal van waar je de toegang hebt tot 4 slaapkamers (22-10-10-10m²), de volledig uitgeruste badkamer (

Neem contact op