Villa te koop

549000€

4 slaapkamers 298 vierkante meters

Immoweb code : 11225425
Immoweb code : 11225425

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
298 vierkante meters bewoonbare ruimte
1151 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen villa met zonnige tuin en garage!

Een uniek landgoed omvat een adembenemende villa, omringd door weidse weilanden.

De villa verwelkomt u met een elegante inkomhal voorzien van een gastentoilet. De woonkamer baadt in een zee van natuurlijk licht en omvat een gezellige eetruimte en een uitnodigende zithoek. Aangrenzend bevindt zich de ruime leefkeuken, waar u tijdens het koken kunt genieten van een prachtig landelijk uitzicht.

Op het gelijkvloers vindt u tevens een handige bureauruimte die ook kan dienen als gelijkvloerse slaapkamer, daarnaast kunt u een comfortabele badkamer vinden met een lavabomeubel en een inloopdouche. Alsook de ruime garage waarvan de toegang verleend wordt via een handige automatische poort. De garage biedt niet alleen voldoende ruimte voor uw wagen, maar ook voor opslag en hobby’s.

Op de eerste verdieping wachten 4 grote slaapkamers op u, elk met hun eigen unieke charme en uitzicht op de velden. Vervolgens is er nog een ruime badkamer voorzien van een ligbad, lavabo met meubelstuk, een ruime dressing en een apart toilet.

De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en vloerverwarming, wat niet alleen zorgt voor een aangename temperatuur en akoestiek, maar ook bijdraagt aan een zeer gunstige EPC A-score!

Het uitgestrekte uitzicht is als een waar geschenk. Deze villa biedt de perfecte harmonie tussen ruimte en sereniteit, een oase voor wie op zoek is naar een betoverende leefomgeving. Hier vindt u de ultieme rust en ruimte, een thuis waar dromen werkelijkheid worden!

Neem contact op