Villa te koop

725000€

3 slaapkamers 320 vierkante meters

Immoweb code : 11360153
Immoweb code : 11360153

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
320 vierkante meters bewoonbare ruimte
2079 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve Villa in Vrasene met optie op extra Weide

Ontdek deze prachtige, recent gerenoveerde villa, gelegen in het charmante Vrasene, een deelgemeente van Beveren-Waas. Deze parel is perfect bereikbaar via de E34 (Knokke-Antwerpen) afrit Vrasene-Kieldrecht en biedt een unieke combinatie van luxe en comfort op een royaal perceel van 2.079m².

Centraal op dit domein staat de villa, een toonbeeld van hoogwaardige afwerking, met een sereen uitzicht op de achterliggende tuin en weide. Voor wie nog meer ruimte wenst, is er de optie om een aangrenzende weide van 17 are te huren, evenals een extra perceel bouwgrond.

Bij binnenkomst verwelkomt de ruime inkomhal je met een gastentoilet en leidt naar de indrukwekkende leefruimte van circa 45m², voorzien van een stijlvolle parketvloer en een gezellige open haard. Aansluitend vind je de open keuken van ongeveer 24m², die uitblinkt in modern design en volledig uitgerust is voor al je culinaire avonturen. Grenzend aan de keuken ligt een praktische wasplaats met ingebouwde opbergruimte, die ook toegang biedt tot de ruime garage van 48m² met automatische poort.

De master suite op het gelijkvloers is een ware oase van rust, bestaande uit een ruim slaapgedeelte, een dressing en een luxueuze badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

De bovenverdieping is casco en biedt de vrijheid om naar wens 3 of 4 extra (slaap)kamers te realiseren, compleet met voorzieningen voor een extra badkamer.

De tuin is een toevluchtsoord van groen, zorgvuldig aangelegd en voorzien van een poort voor

Neem contact op