Villa te koop

595000€

2 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 11085422
Immoweb code : 11085422

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
195 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Moderne villa te koop in rustige omgeving

Zoek je naar de ideale woning met tal van mogelijkheden dan zit je hier zeker goed?Deze woning is gelegen in het pittoreske Verrebroek, een deelgemeente van Beveren vlakbij de E34. Een vlotte bereikbaarheid naar de haven, winkels en scholen.?Indeling: GLV: U komt binnen in een ruime inkomhal ook met een apart toilet.?Via de glazen deuren komt U binnen in de grote lichtrijke woonkamer met open keuken. Keuken is voorzien van kwaliteits toestellen van het merk Miele. In het woongedeelte is ook airco aanwezig.?Verder komt U bij de grote berging/wasplaats, die dan weer toegang heeft tot de ruime garage en ruime kelder met veel opbergruimte.
?1ste verdieping:?In de inkomhal bevindt zich een arduinen trap die U naar boven brengt naar de 2 ruime slaapkamers met airco  en een zeer recent gerenoveerde badkamer met ligbad, douche en wc.?Daarnaast is er nog een zolder aanwezig.
?Tuin : Een mooi aangelegde tuin die volledig omheind is. Een groot terras van blauwe steen, jacuzzi en in de achtertuin is ook nog een zwembad. Er is naast de garage ook nog een carport aanwezig.
?Nog enkele extra troeven is het volledig nieuw camerabewakingssysteam & de zonnepanelen.
?Benieuwd naar deze charmant alleenstaande woning? Contacteer ons snel voor een rondleiding!
GEEN IMMO!

Neem contact op