Villa te koop

425000€

3 slaapkamers 156 vierkante meters

Immoweb code : 11263584
Immoweb code : 11263584

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
156 vierkante meters bewoonbare ruimte
679 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke vrijstaande woning met 3 slaapkamers te Blankenberge

Welkom in dit charmante vrijstaande huis gelegen in de residentiële wijk in de Zeebruggelaan te Uitkerke. Deze statige bungalow staat op een royaal perceel van maar liefst 679 vierkante meter en wordt omarmd door een zonnige tuin aan de achterzijde die volledig zuidelijk georiënteerd is, waardoor u kunt genieten van het beste van natuurlijk licht en een warme sfeer.

Bij het betreden van de woning worden gasten verwelkomd in een ruime inkomhal die naadloos overgaat in de gezellige woonkamer. De woonkamer, verfraaid met een open haard, straalt warmte uit en biedt een prachtig uitzicht op de weelderige privétuin, waardoor het de ideale plek is om te ontspannen. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de vernieuwde keuken.

Eenmaal terug in de inkomhal leidt een gang naar de nachthal van de woning, waar drie ruime slaapkamers, een badkamer en toegang tot de garage te vinden zijn. De slaapkamers bieden voldoende ruimte en comfort voor een goede nachtrust. De garage, naast de oprit voor extra parkeermogelijkheden, biedt niet alleen ruimte voor uw voertuig, maar leidt ook naar een grote zolder via een handige trap, waardoor er extra opslag- of uitbreidingsmogelijkheden zijn.

Of u nu op zoek bent naar een permanente woonst of een slimme investering, deze woning biedt tal van mogelijkheden.

Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact op met ons immokantoor om een bezichtiging te regelen. Deze woning wacht op u om zijn charme en potentieel te ontdekken.

Troeven:
* 3 ruime slaap…

Neem contact op