Villa te koop

485000€

3 slaapkamers 174 vierkante meters

Immoweb code : 11337317
Immoweb code : 11337317

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
174 vierkante meters bewoonbare ruimte
492 vierkante meters grond

Omschrijving

Perfect onderhouden villa in een uitsluitend residentiële w…

Deze goed onderhouden zuidwest gerichte villa is gelegen in een rustige residentiële wijk te Blankenberge. De authentieke villa situeert zich nabij de Hugo Verriestlaan en geniet daarmee een kleine fietsafstand van het commerciële centrum en het openbaar vervoer.

U komt de woning binnen in een ruime inkomhal met gastentoilet. Authentieke en duurzame elementen typeren meteen deze woning. De lichtrijke woonkamer is voorzien van grote raampartijen met zicht en toegang tot de verzorgde, zonovergoten tuin. De open keuken bereiken met bijhorende berging staat in rechtstreekse verbinding met voornoemde living.
De keuken geniet alle basiscomfort en vormt een centrale ruimte in de woning. Aanpalend aan deze keuken, treffen we de achterkeuken/ bijkeuken die op heden dienst doet als tweede badkamer/ douchekamer. Als laatste treffen we op deze gelijkvloers verdieping een ruime garage.

De eerste verdieping omvat een ruime nachthal we treffen er verder 2 grote slaapkamers en een master bedroom, alsook een tweede badkamer. Via één van de voornoemde slaapkamers, verkrijgen we toegang tot de stockageruimte die de zolder betreft.

De rustige ligging laat ons toe om ten volle te genieten van de zonovergoten, onderhouden tuin die doorheen de ganse dag met rechtstreeks zonlicht wordt voorzien. Verder werd de ganse woning van dubbele beglazing alsook dakisolatie voorzien.

Bent U getriggerd om een kijkje te nemen in deze woning? Plan uw bezoek alvast in en mis deze kans niet!

Troeven:
*3 r…

Neem contact op