Villa te koop

649000€

3 slaapkamers 222 vierkante meters

Immoweb code : 11375900
Immoweb code : 11375900

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
222 vierkante meters bewoonbare ruimte
1246 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke, ruime laagbouw villa op groot perceel te Blankenber…

Welkom bij deze unieke laagbouw villa, gelegen in de Sneppenlaan 8 te Blankenberge. Een tijdloos pand, opgericht in 1975, dat doordrenkt is met zijn eigen unieke stijl en een opvallend ruim volume van zo'n 220 vierkante meter bewoonbare oppervlakte, omarmd door een perceel van ongeveer 1250 vierkante meter.

Bij het naderen van deze woning valt de bescheidenheid aan de straatkant op, maar achter die eenvoudige façade schuilt een wereld van ruimte en verfijning. Aan de straatkant treffen we namelijk uitsluitend de dubbele oprit en statige garagepoort die voldoende parkeergelegenheden bieden, een voorproefje van wat binnen kan worden verwacht.

Eenmaal binnen leidt een ruime inkomhal u naar het hart van de villa, de woonkamer. Hier onthult de woning zijn ware karakter: hoogteverschillen in de vorm van een lager gelegen zithoek, een open indeling en grote raampartijen die overvloedig zonlicht binnenlaten en een betoverend uitzicht op de prachtige tuin bieden en een eetkamer met zicht over de living.
Vanuit de woonkamer stroomt u naadloos door naar de keuken en bijkeuken, verbonden met een handige berging die leidt naar de royale garage met automatische poort.

Aan de andere kant van de woonkamer nodigt een nachthal, compleet met een gastentoilet, u uit om de 3 ruime slaapkamers te ontdekken. Eén van deze slaapkamers is gezegend met een eigen inloopdouche, terwijl de majestueuze hoofdslaapkamer een eigen badkamer en suite heeft. Buiten biedt de zonovergoten tuin een oase van rus…

Neem contact op