Villa te koop

1249000€

3 slaapkamers 326 vierkante meters

Immoweb code : 11324931
Immoweb code : 11324931

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
326 vierkante meters bewoonbare ruimte
1450 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve moderne villa met hoogwaardige afwerking

Stap binnen in de wereld van ongeëvenaarde luxe en verfijning met deze prachtige moderne villa. Met hoogwaardige afwerking, domoticasysteem, kwalitatieve materialen en een A EPC-label, is dit huis meer dan alleen een woning; het is een levensstijl op zich. Elk detail van deze villa is met zorg ontworpen en gebouwd met de beste materialen. De afwerking straalt klasse en stijl uit. De keuken is een paradijs voor culinaire liefhebbers. Uitgerust met de nieuwste apparatuur en stijlvolle kasten, biedt deze ruimte alles wat u nodig heeft voor uw kookavonturen. De woonkamer is ontworpen voor gezelligheid.De open haard voegt een warme, uitnodigende sfeer toe.

In de knappe zuid gerichte tuin kan je genieten van de zon en de natuur. Het overdekte terras beschikt over terraswarmers alsook kan je de overkapping automatisch laten opengaan. Het perceel is volledig omheind en voorzien van een automatisch toegangspoort. Het buiten- en binnen alarm en de camerabewaking zorgen voor totale gemoedsrust.

Gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Keerbergen bent u vlakbij tal van lokale handelaars, supermarkten en culinaire restaurants. Je bent vlot bij sportfaciliteiten en scholen alsook bij verschillende invalswegen (Keerbergen - Bonheiden - Putte).

Video: https://www.youtube.com/watch?v=iKyia5XZhc0
Meer info op WWW.ERAVIJFHOEK.BE

Neem contact op