Villa te koop

695000€

4 slaapkamers 218 vierkante meters

Immoweb code : 11160094
Immoweb code : 11160094

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
218 vierkante meters bewoonbare ruimte
1755 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne, gerenoveerde woning met een uniek uitzicht in Boort

Moderne, gerenoveerde woning met een uniek uitzicht in Boortmeerbeek

Op zoek naar een parel met een uniek uitzicht, een praktische indeling, een moderne look & een handig domotica-systeem in Boortmeerbeek? Deze woning biedt het allemaal!

Via de inkomhal kom je in de ruime leefruimte met moderne open keuken. De leefruimte heeft een prachtig zicht op de west-gerichte tuin waar je dag in dag uit van de zon kan genieten.
De inkomhal is praktisch ingericht en geeft je toegang tot verschillende ruimtes in de woning: een apart toilet, een eerste slaapkamer/hobbykamer met bijhorende bureauruimte en een ruime badkamer met dubbele wastafel, bad en douche.
Ook vind je hier de technische ruimte en een doorgang naar de garage.

Op de eerste verdieping: 3 slaapkamers, waarvan één met een mooi dakterras. De badkamer met toilet, wastafel en douche maakt deze verdieping compleet.

De west-gerichte tuin met ruim terras is de perfecte plaats om te genieten van de omliggend natuur. Er is ook een tweede terras grenzend aan de keuken.
Daarbovenop is de tuin volledig omheind en heb je een praktisch tuinhuis voor het opbergen van al je gereedschap.

De woning is volledig gerenoveerd en beschikt over een modern domotica-systeem zodat je moeiteloos de verlichting, temperatuur en beveiliging kunt regelen. Hierdoor wordt het dagelijkse leven een stuk comfortabeler.

Naast zijn bereikbare locatie, met vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen,

Neem contact op