Villa te koop

598000€ Oude prijs € 635.000

5 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 11214181
Immoweb code : 11214181

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
995 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa in het groen met grote tuin en 5 slaapkamers

Prachtige villa in het groen met grote tuin en 5 slaapkamers in Schiplaken, Boortmeerbeek

Ben je op zoek naar een rustig gelegen woning in een groene omgeving, met een gezellige tuin & veel ruimte? Lees dan zeker verder!

Binnenkomen doe je in de ruime inkomhal die je brengt naar de leefruimte met zit- en eetgedeelte. De vele ramen geven je een instant ruimtegevoel. Gezellig vertoeven op koude winterdagen kan bij de haard. Aansluitend aan de leefruimte heb je een praktische keuken voorzien van alle hedendaagse comfort. De kelder zorgt voor extra opbergruimte.

Vanuit de inkomhal heb je toegang tot het apart toilet, een handige bergruimte en een ruime slaapkamer met ensuite douchekamer met wastafel & douche: perfect dus voor mensen die op zoek zijn naar alle comfort op de gelijkvloers.

Via de trap kom je in de ruime nachthal, met 2de toilet, waar nu een speelruimte is ingericht. Als je nood hebt aan een eigen bureauruimte, dan kan dat hier! De woning heeft 5 slaapkamers, waarvan één momenteel dienst doet als bureauruimte. Verder heb je op deze verdieping nog een badkamer met dubbele wastafel & combinatie bad/douche.

De tuin is zuid-gericht en ligt aan de voorzijde van de woning waar je een ruim terras hebt. De tuin is omringd door talloze bomen & struiken wat zorgt voor privacy & een oase van rust.

Je auto kan je kwijt in de dubbele garage of op de ruime oprit.

Deze woning is gelegen op wandelafstand van het Blosodomein waar

Neem contact op