Villa te koop

1190000€

6 slaapkamers 671 vierkante meters

Immoweb code : 11336918
Immoweb code : 11336918

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
671 vierkante meters bewoonbare ruimte
15431 vierkante meters grond

Omschrijving

VILLA met Lift - EPC label A, 6 slaapkamers op ene terrein v

Betreed een wereld van vakantiegevoelens en weelderige natuur, waar deze tijdloze en eigentijdse villa u met open armen ontvangt.
Verscholen in het hart van een groene omgeving biedt deze architectenwoning alles wat uw hart begeert.

Met zes ruime slaapkamers en een indrukwekkende indeling kunt u deze villa met recht uw familiehuis noemen.
De hoofdslaapkamer kan ook dienstdoen als "panic room". Maar er is meer - dit prachtige huis is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten.
Een aparte ingang zorgt voor een naadloze scheiding tussen werk en leven, terwijl een ruime parkeergelegenheid u in staat stelt vrienden, familie of klanten te ontvangen.

Geniet elke dag van adembenemend uitzicht op de tuin vanuit uw zetel. Elkseizoen zal u betoveren met een kleurenpalet dat de schoonheid van de natuur tot leven brengt.

Met een uitgestrekt terrein van 1h54a hebt u de vrijheid om uw dieren in de buurt te houden, en het dorp van Borchtlombeek zal u bekoren met zijn landelijke charme.
En toch stellen de nabijheid van de E40 en de Ninoofsesteenweg u in staat om het centrum van Brussel te bereiken, op slechts 20 km afstand.

Op technisch vlak is de villa uitgerust met een lift , een centrale verwarming op gas, een warmtepompen, airconditioning en zonnepanelen met batterij, wat zorgt voor optimaal comfort en opmerkelijke energie-efficiëntie met een EPC A.
Deze villa belichaamt de perfecte combinatie van ruimte, locatie, groen en een oase van rust.

Neem contact op