Villa te koop

* 878000€

4 slaapkamers 403 vierkante meters

Immoweb code : 11405899
Immoweb code : 11405899
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
403 vierkante meters bewoonbare ruimte
552 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

OPEN DEUR zondag 16 juni van 14u tot 16u

Schitterende villa met heerlijke woonervaring: open keuken, leefruimte, salon en tv-ruimte beslaan in totaal niet minder dan 94 m2 en halen overvloedig daglicht binnen door royale ramen in alle 4 de buitengevels. Deze gloednieuwe designvilla is bovendien rustgevend en landelijk gelegen in het groene buitengebied van Leuven, vlak aan uitgestrekt gebied van bos- en weiland, op ongeveer 10 min. van Leuven, op 2 min. rijden van oprit E40 in Boutersem en op wandelafstand van treinstation Vertrijk met snelle verbindingen naar Leuven en Brussel.

Ook binnen verrast deze 403 m2 grote villa, o.m. door de opdeling in maar liefst 4 niveaus: op straathoogte bevindt zich een mooie inkomhal met op maat gemaakte vestiairekast en een garage annex bergruimte en kelder. Daarboven wacht die heerlijke leefruimte van bijna 100 m2, incl. open keuken (beide met groen uitzicht op de mooi aangelegde tuin) en gezellige tv-/bureaukamer. De 2de verdieping omvat 4 ruime slaapkamers en een mooie badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en bad. Tot slot een zolder, die samen met de kelder volop bergruimte garandeert.

Daarbovenop werd deze villa voorzien van o.m. een geothermische warmtepomp en passieve koeling, ventilatiesysteem D, regenwaterrecuperatie van 10.000 liter, PV-panelen... resulterend in een uitzonderlijk E-peil -1 (energielabel A+) en 100% korting op de onroerende voorheffing voor 5 jaar. De woning werd volledig geschilderd en afgewerkt met o.m., designverlichting en warme raamdecoratie.

Neem contact op