Villa te koop

3 slaapkamers 450 vierkante meters

Immoweb code : 10846592
Immoweb code : 10846592

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
450 vierkante meters bewoonbare ruimte
5121 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Karaktervolle villa met bijgebouwen grenzend aan Peerdsbos

Riet gedekte villa met diverse bijgebouwen op een centrale ligging nabij het centrum van Brasschaat en grenzend aan het Peerdsbos.
Lees de volledige beschrijving op www.rodenburgh.be.
Bijgebouwen: Aan de achterzijde van de villa bevinden zich drie bijgebouwen, één is een houten tuinberging, het grote bijgebouw welke volledig in stijl van het hoofdgebouw is gerealiseerd dient als tuinpaviljoen en beschikt over alle voorzieningen waaronder een volledig ingerichte keuken met diverse toestellen. Een derde bijgebouw, eveneens in traditionele bouwstijl, beschikt over voorzieningen zoals verwarming en is in gebruik als hobbyruimte of ontspanningsruimte.
Tuin en buitenruimtes: De villa en haar bijgebouwen zijn omgeven door een aangelegde tuin met volwassen beplanting en bomenbestand, alsook een vijverpartij met terras en paviljoen. Aan de achterzijde grenst het eigendom aan domein Peerdsbos en zodoende geniet men in de tuin van het uitzicht van bos en natuur. Meerdere terrassen laten u volop genieten van de gunstige zonligging en deze prachtige tuin met veel privacy.
Bijzonderheden: In de laatste jaren werd de villa deels gemoderniseerd en gerenoveerd; de CV installatie werd gemoderniseerd naar een condenserende gasketel. De sfeer van de villa is behouden, doch is er meer licht en ruimte gecreëerd door een aantal leefruimtes te restylen.
De woning biedt mogelijkheden voor kangoeroewonen met een aanwezig appartement (recent ingericht). Tevens zijn er vele mogelijkhe

Neem contact op