Villa te koop

1595000€

4 slaapkamers 500 vierkante meters

Immoweb code : 11291874
Immoweb code : 11291874

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
500 vierkante meters bewoonbare ruimte
1000 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueuze villa op toplocatie Brasschaat Vriesdonk.

Residentieel wonen nabij scholen, winkels en het centrum van Brasschaat.
Perceel +/- 1000m2, woonopp. +/-500m2, gunstige zuid-west ligging.
Eerste bewoning 2010. In perfecte staat volledig instapklaar. Realisatie Domus Aurea.
Zeer aangenaam en zorgeloos wonen!
Indeling:
Ruime inkomhal met vestiaire en toilet. De royale woonkamer met eiken parketvloer en met veel lichtinval heeft een aangenaam zitgedeelte met prachtige openhaard en een eetkamer met openslaande raampartij, welke uitgeeft op het terras en de zonnige tuin. Aansluitend een ruim bureel met tevens aparte toegang vanuit de hal.
De gezellige royale leefkeuken is voorzien van een tweede openhaard en heeft toegang tot het terras. Aansluitend bijkeuken met aansluiting was- en droogmachine en een ruime verwarmde garage met elektrische poort.
Op de eerste verdieping bevinden zich vier zeer ruime slaapkamers met veiligheidsdeuren en topkwaliteit maatkasten, twee badkamers waarvan één met nieuwe stoomdouche, een dressing en een wasruimte.
Op de tweede verdieping bevindt zich een polyvalente ruimte van 108m2 en een technische ruimte/berging. Deze verdieping is zeer geschikt voor het realiseren van een 5de/6de slaapkamer of een kantoorruimte.
Bijzonderheden: Instapklaar, schilderwerk bi/bui 2021, gehele woning voorzien van nieuwe maatwerkkasten, vloerverwarming, alarm, rolluiken, extra geluids- en warmte isolerend HR glas, regenwaterput, volledig omheinde zuid-westtuin met automatisch bediende poort.
Tel.: 0475/45.26.05


Neem contact op