Villa te koop

2100000€

6 slaapkamers 562 vierkante meters

Immoweb code : 11299074
Immoweb code : 11299074

Overzicht

6 slaapkamers
4 badkamers
562 vierkante meters bewoonbare ruimte
2325 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxe villa op centrale ligging te Brasschaat

Luxe villa met poolhouse op toplocatie te Brasschaat


Omschrijving: deze villa biedt u alle comfort en luxe op een toplocatie gelegen te Vriesdonk Brasschaat. Het betreft een instapklare manoir met een groot woonvolume van 562 m². De aangelegde tuin grenst aan de Brusselse Bossen waardoor u in alle privacy kan genieten van luxe voorzieningen waaronder het verwarmde zwembad, sauna en poolhouse.


Locatie: de manoir is rustig, doch centraal gelegen nabij winkels en scholen. Het perceel heeft een oppervlakte van 2325m².


Indeling: de villa heeft op het gelijkvloers een inkomhal, ruime eetkamer, keuken met kookeiland, berging, apart toilet, lichtrijke orangerie met zitgedeelte, lounge room en een tv-kamer. De bovenverdieping heeft vier slaapkamers waaronder twee met een gedeelde badkamer die voorzien is van een wastafel, ligbad en inloopdouche. Verder is er nog een master bedroom met dressing en luxe badkamer en een vierde slaapkamer met ensuite badkamer die voorzien is van een toilet, wastafel en inloopdouche. De zolderverdieping is volledig ingericht met 3 slaapkamers en een badkamer. De aangelegde tuin met een aansluitend ruim terras grenzen aan de Brusselse bossen. Er is tevens een dubbele inpandige garage met ruime oprit aanwezig.


Bijzonderheden:
- ruime garage
- aangelegde tuin met zwembad
- poolhouse en sauna
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigend

Neem contact op