Villa te koop

1595000€

4 slaapkamers 497 vierkante meters

Immoweb code : 11414189
Immoweb code : 11414189

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
497 vierkante meters bewoonbare ruimte
1000 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime villa in manoir stijl nabij het centrum van Brasschaat

Deze hoogwaardig afgewerkte villa werd gebouwd in 2010, is zeer goed onderhouden en verkeert in nieuwstaat. Residentieel wonen nabij het centrum, winkels en uitvalswegen. Gunstige Zuid-West oriëntatie op een perceel van ca. 1.000 m² en een woonoppervlakte van ca. 497 m². De kamerhoge raampartijen bieden een maximum aan natuurlijk lichtinval en met de doordachte indeling en de ingebouwde kasten in de gehelen woning werd een enorm ruimtegevoel gecreëerd.
Deze villa biedt u een zonnige tuin met Zuid-West oriëntatie, een ruim terras met muziekinstallatie, automatische tuinverlichting en veel privacy. Volledig omheinde tuin met automatische poort.
Bijzonderheden: Deze villa werd gerealiseerd door Domus Aurea met gebruik van duurzame materialen en hoogwaardige afwerking. De woning verkeert in nieuwstaat en is direct instapklaar. Alle schilderwerken binnen en buiten werden uitgevoerd in 2019 en 2020.
De ramen zijn voorzien van extra isolerend glas. Er is vloerverwarming op aardgas in de gehele woning. Technisch zijn alle voorzieningen aanwezig zoals alarm, noodverlichting, tuinverlichting, rolluiken bij de slaapkamers, veiligheidsdeuren etc.
De villa is volledig instapklaar en biedt vele mogelijkheden.

Meer informatie via kantoor: www.rodenburgh.be

Neem contact op