Villa te koop

4 slaapkamers 495 vierkante meters

Immoweb code : 8762148
Immoweb code : 8762148

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
495 vierkante meters bewoonbare ruimte
1158 vierkante meters grond

Omschrijving

Kwaliteitsvolle luxevilla met verwarmd zwembad

Deze stijlvolle villa is gelegen in een residentiële woonomgeving en kent een strategisch centrale ligging. Brussel, Antwerpen, Aalst zijn gemakkelijk bereikbaar via verschillende verbindingswegen (oa. A12). Buggenhout-bos bevindt zich in de directe nabijheid.
Deze luxueuze woning, met bouwjaar 2007, heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 500m² en wordt gekenmerkt door het gezellige wooncomfort in landelijke stijl.
Binnenin geniet je overal van een zee van ruimte en licht. De landelijke charme van weleer werd gecombineerd met de luxe van vandaag. Enkel duurzame materialen werden gebruikt.
De majestueuze inkomhal omvat een gastentoilet, ingerichte badkamer, vestiaire, en praktische berging. Tevens heb je onmiddellijk toegang tot de inpandige garage en de riante lichtrijke leefruimte met zicht op de tuin en het zwembad (10x5). Verder bevindt zich er ook nog een ruime volledig ingerichte leefkeuken met directe toegang naar het terras. Al deze ruimtes genieten van veel lichtinval en bieden een prachtig zicht op de zuidgerichte tuin, het zwembad en het achterliggend bosje.
De eerste verdieping omvat een nachthall met toilet en bureel. Achter een beveiligde gepantserde deur zijn er vier slaapkamers, waaronder de master bedroom met dressing.
Tevens is er via een vaste trap toegang tot een grote polyvalente ruimte met een deels ingerichte badkamer. Deze ruimte kan perfect omgevormd worden tot een aparte wooneenheid (appartement voor zorg- of kangoeroewonen) of

Neem contact op