Villa te koop

495000€

5 slaapkamers 237 vierkante meters

Immoweb code : 11299188
Immoweb code : 11299188

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
237 vierkante meters bewoonbare ruimte
945 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezinswoning afgeschermd van straat door 30m oprit

In een serene omgeving, omringd door weelderig groen, nabij natuur- en recreatiegebieden en op fietsafstand van het strand vindt u deze ruime vrijstaande woning. Het perceel van 945m², omringd door groen is toegankelijk via een 30meter lange oprij laan en biedt een oase van rust, privacy en ontspanning.

Verlaat de inkom en stap binnen in een ruime open leefruimte met keuken, eetkamer en salon. De grote ramen zorgen voor natuurlijke lichtinval en bieden rustgevend uitzicht op de rondom gelegen tuin. Op de begane grond bevinden zich nog een inpandige garage, berging, eerste toilet, gangpad met traphal, werkatelier en afzonderlijke ontspanningsruimte met sauna, doucheruimte en tweede, apart toilet. Zowel de woonkamer en de ontspanningsruimte verlenen toegang tot het Zuidgericht en het Westgericht terras waar u, op elk moment van de dag, kunt genieten in de zon en uit de wind. De bovenverdieping heeft vijf slaapkamers, een badkamer met derde toilet en gangpad met toegang tot de zolderruimte.

Met EPC-score C en voorzien van centrale verwarming, dubbel glas, isolatie, zonnepanelen, een zonneboiler en twee waterputten (3000 liter en 10000 liter), is deze villa niet alleen comfortabel maar ook milieuvriendelijk en kostenefficiënt.

Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. Neem contact op om bezoek te plannen en kom deze unieke villa zelf ontdekken.

Neem contact op