Villa te koop

755000€

5 slaapkamers 414 vierkante meters

Immoweb code : 11343799
Immoweb code : 11343799

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
414 vierkante meters bewoonbare ruimte
1600 vierkante meters grond

Omschrijving

Statige villa met praktijkruimte nabij centrum Dendermonde

Op een steenworp van het bruisend centrum van Dendermonde treft u deze op te frissen, statige villa met praktijkruimte. De aparte inkomhal met twee burelen/praktijkruimtes zorgt voor de ideale woon-werkcombinatie. Opgetrokken op een zonnig perceel van maar liefst 1.600 m², is het hier zalig vertoeven in de zuidwestelijke tuin.

U betreedt de woning via een aangename inkomhal met marmeren trap, voorzien van een elegante smeedijzeren balustrade. Aan uw rechterzijde treft u de burelen/praktijkruimtes met eigen inkomhal, aan uw linkerzijde bevindt zich de leefruimte met zicht op de tuin. Deze woonkamer, volledig in authentieke parket, bestaat uit een eetruimte en een lichtrijke salon met open haard. Aansluitend komt u bij de keuken terecht, die toegang biedt tot een berging, wasruimte en toilet.

De eerste verdieping herbergt vijf ruime slaapkamers, afgewerkt met mozaïekparket, en twee badkamers. Deze verdieping geeft ook toegang tot een ruime zolder, dewelke eventueel dienst kan doen als tweede verdieping mits afwerking en plaatsen van dakramen. Bovendien is de woning volledig onderkelderd en voorzien van een dubbele garage.

Kortom, de ideale woning voor vrije beroepers of grote gezinnen die graag een eigen stempel willen drukken op hun huis.

Neem contact op